zondag 15 april 2012

Ysolda

Vorige zomer zou het al gebeuren althans dat was mijn idee, in Frankrijk vond een groot wol evenement plaats en Ysolda zou daar een workshop geven die ik erg graag wilde volgen. Helaas veranderde onze route en kwam het er niet van, maar nu, afgelopen vrijdag was het zover in Nieuwegein. Ingeloot voor de workshop en helemaal blij en al weken voorpret. Wat een leuke inspirerende vrouw, zo jong en sprankelend en slim heel erg de moeite waard.


Het was sowieso een erg leuke dag, mooi weer veel leuke mensen gezien en gesproken, ik teken voor nog vele van dit soort dagen. Gelukkig had ik een soort van veiligheidsmarge ingebouwd en maar een goed uur de tijd om alle prachtige wolletjes te bekijken maar het is mij toch gelukt nog iets te kopen en ik ben er erg blij mee. Heb prachtig garen van Madeline Tosh gekocht, 4 strengen light in een mooie blauwe kleur, dit vestje ga ik ervan maken.En zo reden wij weer tezamen terug met de trein, moe maar voldaan, met TijmMarijgjeMoniqueFroukje en ik.
Vorige week ben ik ook nog even bij Tijm langs geweest op haar prachtige moestuin, wat een genot om daar te zijn. Van Tijm kreeg ik een bosje rabarber mee en heb dat meteen verwerkt tot een heerlijke rabarber moes.

5 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig uit met zijn allen in de trein. Ik heb pas ook iets gemaakt van Madelinetosh garen, zooooooooooooooo zacht en zulke mooie kleuren. Ja, ik brei nog wel hoor maar niet zoveel meer.
  Wat vroeg zeg nu al rabarber. Ik zal mijn groetemannetje op de markt er ook naar vragen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag! Was inderdaad een prachtige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig blogpoststuk Siem!! Wat was het een geweldige dag he! Fijn om het ook zo met jou te kunnen delen!! Kom gauw maar eens weer bij me langs op de tun.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik schreef het net ook al naar Herma, ben eeb beetje jaloers, ik had ook wel naar Nieuwegein gewild. Ik had het anders gepland, volgend jaar beter, dan wil ik ook naar de brei- en haakdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je de workshop van Ysolda hebt gevolgd. Ik hoor en alleen maar enthousiaste verhalen over. Mooie aankopen heb je gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen