donderdag 8 mei 2014

Ons kleine huis op wielen

Wat begon als een soort van grapje, begint nu toch vorm te krijgen. Omdat ons kleine huis op wielen, hierna te noemen als okhow, een groene band draagt leek het ons leuk om er iets van een bloem bij te schilderen. Nu hebben wij beiden een voorliefde voor het bloemmotief van Marimekko en hoogstwaarschijnlijk gaat het dus die richting op. Manlief heeft wat idee├źn op de pc uitgewerkt om een idee te krijgen hoe het zal worden, hierover verschillen wij echter van mening. Zelf had ik een enkele bloem in gedachten maar manlief wil meteen de hele boel bedekken hmm dat vergt dus nog enige onderhandeling vrees ik en tot die tijd is okhow gewoon wit met een groene band.

Ik vind het mooi maar vooral veel, zoals de bovenkant zo zou ik het liefst ook het middenstuk willen.
Afin voor het zover is zijn wij alweer enige weken verder denk ik.
Wat de binnenkant betreft, deze was nog in originele staat, jaja kwaliteitje hoor. Afgelopen jaar hebben wij overnacht in okhow zoals wij deze gekocht hadden maar nu wilde ik toch wat anders. Deze week heb ik vakantie genomen tja niet echt super weer maar toch best lekker, dus alle tijd om de naaimachine op tafel te zetten. Kussens bekleed, vitrage vernieuwd en ook de gordijntjes vervangen en ik moet zeggen het is lekker opgefrist. Het is nog niet klaar maar het begin is er.

Wat ik verder nog wil doen is de tafel beplakken evenals de kastdeurtjes, maar door zo lekker met dit alles bezig te zijn wil ik ook weg, even een paar dagen naar een camping in de buurt en dat is dus precies wat ik ga doen, samen met Olle. Regenkleding, wandelschoenen, dikke trui en dito sokken, flanelle pyjama, boek, wijntje, muziekje, wc papier het zit er allemaal in dus ik ben klaar voor vertrek.
Oh ja en een breiwerkje natuurlijk, een tijd geleden heb ik dit vest gemaakt, ik had nog best veel wol over en eigenlijk vond ik het vest wat aan de strakke kant dus tja de hele boel uitgehaald en opnieuw begonnen.