maandag 20 januari 2014

Breiblogje

Nu maar weer eens een blog over mijn breiprojecten. Allereerst heb ik afgelopen weekend een vest afgemaakt waar ik al een tijdje mee bezig was en natuurlijk alweer eens uitgehaald had en weer opnieuw begonnen. Nu heb ik 2 patronen door elkaar gehusseld en nog wat van mijzelf toegevoegd et voilĂ  het resultaat is geheel naar wens vind ik. Gemaakt van Drops Lima, heerlijk zacht en warm.Daarvoor heb ik een paar Pippi sokken voor mijzelf gemaakt van allemaal restjes sokkenwol.Ik word zo vrolijk van die sokken!!
Maar goed nu het eeuwige dilemma, wat nu te breien? Natuurlijk staan er weer nieuwe sokken op de pennen, weer een paar Pippi's want die vinden gretig aftrek. Maar nog geen iets groter project, ik heb nog wol liggen voor een vest dan wel trui voor manlief, mooie tweed van Schouten handwerken maar nog geen bestemming voor en de wol die ik op de brei en haakdagen in Groningen heb aangeschaft.Dus genoeg om uit te kiezen denk ik zo, maar het gekke is dat wanneer ik dan een idee heb er toch weer iets anders moet komen, pfff ja gĂȘnant hoor. Dus spreek ik mijzelf daadkrachtig toe en moet het dus doen met wat ik heb punt!!

Oh ja en vorige week bij Finlandia ging dat natuurlijk ook niet met gesloten beurs, dit was het resultaat!
Vijf prachtige bollen alpaca silk zo lekker zacht.
De aanleiding van mijn bezoek aan deze winkel was dat ik samen met Ee een weekend in een pipowagen in Groet zat, wat een fantastische plek en dito verblijf. Het is een Bed & Breakfast dus elke morgen stond er een mand voor de deur met allemaal lekkere broodjes, eitje, jus, beleg, heerlijk.
De wagen is voorzien van vloerverwarming dus heerlijk warm en het bed was prima een echte aanrader dus. Een beetje reclame voor deze plek is wel het minste wat ik kan doen dus bij deze Pipowagen.