maandag 4 november 2013

Engeltje op mijn schouder

Om maar meteen met de deur in huis te vallen!
Dat waren wij dus en wij wil zeggen de PV van onze organisatie een leuk bedrijfsuitje moest het zijn maar helaas kreeg dat een geheel andere wending.
Het hele relaas zal ik hier niet doen ik ben alleen heel erg blij dat het merendeel van de collega's er vanaf is gekomen met spierpijn, tanden door lip, blauwe plekken enz en helaas een enkeling toc iets ernstigere verwondingen maar er ligt niemand meer in het ziekenhuis.
Regelmatig heb ik lopen voeteren op alle regeltjes in dit land maar wat was ik daar zaterdag blij mee, binnen no time was alles en iedereen gemobiliseerd om ons te helpen en op te vangen, zo ook bij terugkomst in Burgum, ontroerd was ik door de manier waarop wij ontvangen werden. Ook collega's die spontaan aanboden te werken, de saamhorigheid is groot, mooi dat te ervaren!


Het enige wat ik eraan over heb gehouden is wat spierpijn en een gaatje in mijn onderarm, dat gaatje is ontstaan door de breinaald die door de klap in mijn arm schoot, maar de sokken die ermee gemaakt worden zijn leuk!
Vandaar dus het engeltje op mijn schouder!
Deze prachtige angora van de geit heb ik gekocht op de brei en haakdagen in Groningen, was erg gecharmeerd van de kleuren prachtig. Ben er een stola van aan het maken en die is bijna klaar nog een paar toeren daarna kan ik beginnen aan de andere wol die ik daar gekocht heb, ben verliefd op de kleuren.Wat ik ervan ga maken weet ik nog niet precies, kan ik nog even over nadenken.

Oh ja en niet te vergeten de vingerloze handschoenen, gemaakt van Lana Grossa Bingo Print, heerlijk zachte merinos wol wat een genot aan je handen! Kom maar op met de kou!