dinsdag 17 januari 2012

Hallo hallo

8 November was de laatste keer dat ik een stukje geplaatst heb, echt lang geleden en ook echt heel veel gebeurt in de tussen liggende periode. Ik zal niet in detail treden maar laat ik het houden op familie omstandigheden. Soms gebeuren er dingen in je leven die niet te bevatten zijn en die een groot deel van je tijd in beslag nemen en dat is ook precies wat er hier aan de hand is/was. Tijd om te kunnen breien was er niet echt en als het er was, was ik daar niet voor in de stemming. Zo langzamerhand begint het weer een beetje te komen en ben ik begonnen aan een trui, pen 8, lekker snel klaar, is althans de bedoeling.


Het is dit patroon met wat kleine aanpassingen van mijn kant. Ik maak hem van Drops Andes in combi met Cinque van Lana Grossa, ben zelf tevreden over de kleuren combinatie.

Hier in huis is ondertussen ook het een en ander gewoon door gegaan, de vloer ligt bijna en de kachel is inmiddels klaar en heeft er al vele brand uren opzitten, heerlijk. Het huis wordt nu verwarmd door de kachel, cv gebruiken wij slechts nog voor het douchen en koken.
Ben er zeer blij mee, dus de kamer is nu bijna klaar en ik verheug mij erg op de grote tafel die er komt te staan, denk dat ik daar vele uren aan zal zitten.

Wat geniet ik de afgelopen 2 dagen van het prachtige weer, alles ziet er ook meteen veel mooier uit, lekker fris.
Vanmorgen vroeg toen de rijp er nog op zat.

Ook de katten zijn nog steeds onderdeel van ons huishouden en zijn aardig gegroeid. Zij zijn flink aan elkaar gewaagd en rennen met grote regelmaat achter elkaar aan door het huis waarbij zij nou niet echt bepaald zachtzinnig te werk gaan. Maar daarna vallen zij, net als jonge kinderen, in diepe slaap haha zo schattig.