zondag 23 oktober 2016

Eindelijk!!

Eindelijk was het dan zover, vorige week kregen wij een datum wanneer het transport vanuit Polen aan zou komen bij ons met de langverwachte spullen.
Alles is in juni besteld en het was zeer de vraag of het dit jaar nog zou lukken, gelukkig is dat goed gekomen en staat de gang nu wederom vol met dozen die allemaal weer een plekje moeten vinden.
Ook kan ik de camera weer te voorschijn halen om een en ander vast te leggen en in de webshop te plaatsen.Maandag zou de vracht arriveren, gelukkig heb ik een dienst kunnen ruilen zodat ik vrij zou zijn die dag.
Gistermorgen, ik kwam net beneden en liep rond in mijn, overigens prachtige PIP, ochtendjas, toen manlief plots zei, "hé er rijdt een Poolse bus door de straat die lijkt te zoeken ik denk dat hij hier moet zijn".
Oepsie ja dat denk ik ook, snel wat kleding aangetrokken en naar de bestuurder gelopen die redelijk gebrekkig engels sprak maar wij zijn er uit gekomen. En ja hoor het was de bestelling 2 dagen te vroeg wat een feest nu heb ik genoeg tijd het allemaal op te ruimen enzo.

Er zitten weer erg leuke en mooie spullen bij, ik word er in elk geval weer erg blij van en zeker ook omdat ik de yarnbowls nu weer in huis heb en wat zijn zij mooi!!Nog een laatste foto waar de liefde vanaf straalt!