zaterdag 17 september 2016

Weer thuis

Ze zijn weer thuis!! Na bijna een jaar in het Fries Museum te hebben gelegen op de brei tentoonstelling tussen allemaal prachtige items.
In een toepasselijk blik werden de lekkernijen weer teruggebracht en ik denk dat zij een mooie nieuwe bestemming gaan krijgen als speelgoed voor de kleinkinders.
Zelf zijn wij ook weer thuis, na 3 dagen camping, heerlijk was het even bijtanken en niks doen alleen maar lekker buiten zijn. Heb dat echt een betje gemist dit jaar, even weg met de caravan maar het is er dus toch nog van gekomen gelukkig.
Het is en blijft een schatje, nou ja dat vind ik dan natuurlijk maar ik ben absoluut niet objectief.
Ik hou enorm van het buitenleven hmmm.En terwijl wij zo lekker met dat buitenleven bezig waren kreeg ik bericht dat de flyers klaar waren en opgehaald konden worden. Stik nieuwsgierig natuurlijk was ik dus het kon geen dag langer wachten.
Manlief heeft het ontwerp gemaakt en samen hebben wij het vorm gegeven en ik ben er super blij mee en vind ze prachtig geworden. Wat is het toch leuk om een eigen bedrijf te hebben.Hier ook nog even een foto van ons kleine huis op wielen met onze De Waard luifel wat een fijne combi blijft het toch. De oude man was ook mee en ook hij heeft het enorm naar zijn zin gehad. Fijn dat hij kamperen ook zo kan waarderen ;-)
Als laatste vandaag nog een bezoek gebracht aan de Dahlia boerderij, zo heet het niet maar zo noem ik het, je kunt hier een bos dahlia's kopen die ter plekke geplukt worden en het terrein is zo'n leuke plek, als ik daar ben waan ik mij ergens in Frankrijk, heerlijk. Pompoenen zijn er meestal ook maar de oogst is dit jaar niet geweldig dus helaas nog even geen pompoensoep.Ik heb heerlijke dagen gehad en nu duik ik weer in mijn eigen vertrouwde bedje!!