zondag 22 september 2013

Mooie luchten

Het is alweer even geleden dat er iets van mijn hand verscheen op dit blog, nee een trouwe blogger ben ik allang niet meer maar zo af en toe vind ik het toch leuk iets te delen met degene die dit willen lezen.
Een van de redenen dat wij, bijna 11 jaar geleden, naar Friesland zijn verhuisd, is dat ik erg van luchten hou. In eerste instantie wilde ik graag een huis dat zou grenzen aan een weids gebied waarbij ik alle luchten aan kon zien komen. Het huis is er wel gekomen maar voor de luchten moet ik toch even de weilanden in, dus lang leve de honden die toch elke dag willen wandelen en het liefst rennen door de weilanden.

Deze foto's zijn allemaal met mijn telefoon gemaakt aanzien ik die altijd bij mij heb. Prachtig hoe je in de verte de buien kunt zien, het verveelt nooit, in elk geval mij niet, het fascineert mij.


Tijdens onze vakantie in Drenthe heb ik een streng heerlijk zachte en warme alpaca gekocht, het was niet veel maar gelukkig genoeg voor een lekkere kol die ik nog even niet zal kunnen dragen helaas, veel te warm.

Voor de grap heb ik voor de zus van R een tiet mutsje gemaakt. Omdat mensen nogal verbaasd kijken wanneer zij haar kindje voedt wilde zij graag een mutsje hebben.Verder nog enkele breisels die de afgelopen periode van mijn pennen zijn gerold.
Van deze mooie Tweed heb ik een heerlijk warme "niks aan de hand top down" trui gemaakt maar helaas geen goede foto van.

Nu bezig met sokken, tja ik zou er zomaar een winkeltje in kunnen beginnen zo langzamerhand. maar ben erg tevreden over het resultaat tot nu toe, vind de kleuren erg mooi.