dinsdag 6 maart 2012

Heerlijk weertje

Vanmorgen vroeg uit de veren om een wandeling te maken met de honden, heerlijk rustig zo tussen de weilanden en wat is het hier dan toch prachtig. Loop dat rondje zo vaak maar het is altijd anders en altijd weer verrassend, nu de kieviten boven mijn hoofd te kwetteren en gisteren vlogen er 2 ooievaars over.

Wat ik in mijn vorige stukje vergeten was te melden is, dat ik mijzelf verwend heb met een nieuw boek of eigenlijk 2, maar de ene wat recenter dan de andere.Zo leuk die Arne en Carlos terwijl het eigenlijk meer van hetzelfde is alleen dan dat dit de paas uitgave is ipv kerst. Dus meteen aan de slag gegaan, maar cadeau gedaan en geen foto van gemaakt, dom.

In afwachting van jeans blauwe Drops Nepal, ben ik begonnen aan met dit patroon van poederroze katoen. Twijfel nog wel maar dat doe ik altijd en wie weet is het volgende week weer uit gehaald maar dat zien wij dan wel weer.


Dit is het nieuwe boek van Alma en Doortje een echte aanrader, wat een mooi en zeer lijvig boek en een aanrader voor iedere tuin,- kook,- mooie plaatjes en lees liefhebber en maar liefst 630 pagina's dik, dus je hoeft je niet te vervelen.
En de uitgave, dat knalgroen met roze prachtig. Tot zover de onvervalste reclame!! De presentatie was afgelopen vrijdag in Amsterdam en zondag in het hoge noorden alwaar het eerste exemplaar overhandigd werd aan de burgervader van de Marne.Bedenk mij opeens dat ik niet 2 maar 3 boeken heb aangeschaft nl ook nog dit boek van Ysolda, ten eerste omdat het een prachtig boek is en ten 2e omdat ik half april een workshop van haar ga volgen!