dinsdag 18 oktober 2011

Wederom

Wat kun je anders dan volmondig JA zeggen wanneer je een sms krijgt met daarin de vraag 2 gedumpte katjes van een maand of 5 op te vangen. Nou ja in eerste instantie nee zeggen natuurlijk, nee wij zouden het niet meer doen, nee nee nee. Tja maar dan komen er foto's, ach gossie wat een dotjes, best groot al dus niet een paar weken, da's best ok, nee nee nee.
Nog meer foto's en echt gevonden in een park bij een sloot in the middle of nowhere. Katertjes hmm tja geen kans op jonkies, da's een voordeel. Gewoon voor de grap even wat namen verzinnen, lekkere stoere mannen namen, Willem, ja die is leuk echt een naam voor een stevige rode kater en Daan ja klinkt ook goed.
Moeten zij naar het asiel? Ach dat is zielig, nee dat niet, oh ze kunnen vanavond al komen oeps dat is snel heb niks in huis en kattenbak uitgeleend. Maar ja afwasteiltje kan ook best even als bak en voer is er ook al, nou ja laat dan maar komen, zucht!!!
MAAR WAT ZIJN ZE LEUK!!!!!!
zondag 16 oktober 2011

Weer eentje

Ja waarom ook niet, nu ik weer kan bloggen is het leuk om weer even wat te schrijven. In vorige stukje had ik het al even over het breien van kerstballen. Ik ben daar heel enthousiast aan begonnen maar ben nu weer met allerlei andere dingen bezig.


Dit is in elk geval een van de 4 die ik gemaakt heb, leuk om te doen en in een avond heb je een bal klaar, maar mijn vest roept.
Vorig jaar heb ik dit vest gemaakt van Nepal in de kleuren lila, paars en ecru.
Helaas zat de pas aan de bovenkant wat strak. Deze heb ik nu uitgehaald en ben hem overnieuw aan het breien met 4 steken extra, hoop dat dat voldoende is maar denk van wel.
Foto's volgen!

De oogst van de appel en perenbomen dit jaar was flink, wij eten er tenminste al een aardig tijdje van. Hebben er vele taarten van gebakken en ook nog wat kilo's hier en daar uitgedeeld. De perenboom kreeg ik voor mijn verjaardag vorig jaar van de kinderen en dit jaar kon ik voor het eerst echt veel conference peertjes plukken, heerlijk zoet en sappig.