zondag 10 juni 2012

Vakantie blogje

Wat een fijne vakantie hebben wij gehad, eerst zou het Zweden worden maar uiteindelijk toch Frankrijk, simpelweg omdat de weersverwachtingen beter waren.
Zoals gewoonlijk geen vast omlijnde plannen waar heen te gaan, maar gewoon het fraaie weer achterna. Onze trip begon in Luxemburg om precies te zijn in Bech. Het plan was 2 nachten maar dat werden er, na een zeer gezellige avond met de buren, 3.





Normaal zit de auto voller maar deze keer valt het reuze mee, het lijkt veel maar is maar schijn.
Na Luxemburg afgezakt naar Frankrijk naar La Biolle op de hoogte van Lyon.
Leuke camping lekker rustig en jawel er was WiFi, het is eigenlijk erg dat je daar zo blij van wordt, ik dus!
Ook hadden wij voor het eerst elektra wat een revolutie, een koelbox op stroom, een elektrische pomp voor ons luchtbed, kortom een en al luxe.
Zo'n pomp kan ik iedereen aanraden wat een genot, 20sec et voila een opgepompt luchtbed.

Wij zaten bij het Aix les Bains, niks van de stad mee gekregen maar van de natuur eromheen des te meer.




Deze vakantie was er vooral eentje om uit te rusten en bij te komen na alle hectiek van de afgelopen maanden, was lastig om mij daaraan over te geven maar uiteindelijk toch gelukt, zelfs zo goed dat ik weer heerlijk heb kunnen lezen. Onder de boom in de schaduw en mij alleen maar af hoeven vragen wat wij zullen eten.






Een van de hoogtepunten van onze vakantie was wel een bezoek aan de Alpe d'Huez voor het meemaken van de Alpe d'HuZes, wat een fantastisch evenement en mijn dappere broer heeft hieraan meegedaan en 4!!!keer de berg beklommen wat een geweldige prestatie.
Het is heel bijzonder dit mee te maken, de berg en het gehele gebied eromheen zijn deze dagen compleet ingenomen door Nederlanders echt heel bizar. De sfeer is goed, veel mensen die de fietsers, wandelaars en hardlopers aanmoedigen, overal spandoeken, maar ook foto's van overledenen en kaarsen  met daarop namen erg indrukwekkend.








Ook de rit ernaar toe was echt een cadeautje wat een schoonheid, zo ruig en desolaat echt prachtig, mooie afsluiting van ook een erg mooie dag.






Het was een fijne vakantie en op de weg terug heb ik ook nog een beetje kunnen breien!!