donderdag 30 mei 2013

Is het een hij of een zij?

Het zal wel een tik van mij zijn maar op de een of andere manier zijn dingen bij mij altijd of manlijk of vrouwelijk zo ook ons pas aangeschafte caravannetje.
Hoewel ik/wij echte tentkampeerders zijn had ik dit jaar geen puf om elke avond mijn luchtbedje op te moeten pompen voordat ik kan gaan slapen en elke keer al die haringen in de grond en al die bagage in en uit de auto pff ben aan vakantie toe alleen al bij het idee. Nu hebben wij in het verleden ook al een caravan gehad, voor de kenners een Eriba Troll uit 1977, maar deze wegens ruimtegebrek weer verkocht en omdat de tent weer lokte. Deze Eriba was een zij, duidelijk, ondanks dat zij best groot was was het toch een zij zo voelde dat gewoon. Ook onze nieuwste aanwinst is een zij, vind ik, onmiskenbaar, waarom weet ik eigenlijk niet denk ook gewoon weer kwestie van gevoel. Zij is bescheiden van formaat en ziet er lieflijk uit, best gek dat ik dat dan meteen koppel aan vrouwelijkheid, zegt waarschijnlijk veel over mij. Maar goed om een beeld te geven waar ik het over heb even wat foto's van onze zij!



Maar wat bij mij de doorslag gaf was het behang, nou ja het is gewoon plakplastic maar ik vind het fantastisch evenals de bekleding van de bankjes. Het plan is haar wat op te pimpen maar voorlopig laten wij het even zo zij is mooi genoeg van zichzelf vooral haar innerlijk!!



De man van wie wij haar hebben gekocht verkocht haar voor zijn vader die had de caravan in 1978 nieuw gekocht en is er vele jaren mee weggeweest maar de laatste paar jaar niet meer en met pijn in zijn hart besloten haar over te doen aan iemand anders. Ook de zoon had het er moeilijk mee die zag een stukje van zijn jeugd verdwijnen, maar wij hebben hem verzekerd dat wij goed voor haar zullen zorgen!