maandag 11 augustus 2014

Men neme….

Men neme een stuk oranje markiezen doek, een leuk randje in dezelfde kleur, tentpees en oranje garen.
Ja en wat je natuurlijk ook nog nodig hebt is een leuk klein huis op wielen en laten wij die nu hebben, wat een bof. Wij hebben, in tegenstelling tot mijn blogje van begin juni, een ander klein huis op wielen, een heuse Constructam Condor 4 uit 1978. Deze hebben wij tijdens onze zomervakantie op de kop getikt en zijn er super blij mee, alleen begint het naaien van gordijnen en bekleding nu weer opnieuw, maar dat vind ik gelukkig erg leuk om te doen. Ons "oude" kleine huis op wielen heeft gelukkig een andere erg leuke bestemming gekregen, zij gaat vanaf volgend jaar dienst doen als rijdende chocolade fondue verstrekker op festivals, welke caravan wil dat nou niet.
Maar even terugkomend op het oranje doek en hetgeen ik hiermee gedaan heb, voor het voor en het achterraam heb ik zonneluifels gemaakt, lekker tuttig en helemaal in de sfeer van de caravan.De kastjes heb ik bekleed met plakplastic en voorlopig ben ik er wel content mee zo!

Afgelopen weekend dus weer even weggeweest en op zaterdagavond ben ik bij een optreden geweest van Ellen ten Damme samen met Ricciotti bij Wongema in Hornhuizen, wat een avond echt heel bijzonder. Het optreden was buiten, het eten binnen en zo met de ondergaande zon en de prachtige muziek van het orkest was het een bijzondere ervaring. Ellen, dit keer in spijkerbroek en geruite bloes zong de sterren van de hemel!!
Wat het allemaal nog meer speciaal maakte was dat ik hier was samen met goede vriend en mijn moeder en haar eega, fijn om dit zo samen te ervaren.


2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je het thema helemaal doorzet! Héél erg vrolijk zo, die luifeltjes.
    Het schijnt in te zijn dat je tegenwoordig overal gezichten in ziet: dat lukt met de luifel foto prima! hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen