donderdag 31 januari 2013

Hoogste tijd

Hoogste tijd om weer eens iets te posten, kan niet garanderen dat het ook werkelijk de moeite van het lezen waard is maar ik ga in elk geval wat zaken laten zien waar ik zoal mee bezig ben geweest.
Mijn laatste post was volgens mij september, oeps, best lang geleden.
Ben natuurlijk wel steeds aan het breien maar andere zaken behoeften ook mijn aandacht zodat ik mijn tijd een beetje heb moeten verdelen.
Maar nu ben ik ervoor gaan zitten en zal een en ander laten zien, te beginnen met iets dat ik recentelijk heb gemaakt de Lazy Katy, erg leuk om te maken en met wat aanwijzingen op Ravelry mbt het afkanten is hij/zij goed gelukt en gaat hij/zij aanstaande maandag cadeau gegeven worden.Het is een fijn en niet al te moeilijk patroon om te breien, de shawl zelf had ik in een avond af maar de rand en dan met name het afkanten vergt toch wat meer tijd zeker omdat dit gehaakt wordt, maar wanneer je het eenmaal te pakken hebt gaat het bijna vanzelf.

Veel gewandeld en mooie natuur gezien, ook best een fotootje waard.

En verder nog wat sokken, shawls en 3x een vest uitgehaald dat al klaar was, maar ja dat schijnt nu eenmaal bij mij te horen want het was niet de eerste keer en ik denk ook vast niet de laatste.
Maar vanmorgen heb ik de laatste hand gelegd aan een vest waar ik wel tevreden over ben, sterker nog ik ben er best blij mee. Lekker dik en warm bijna een voorjaarsjasje dus kom maar hoor met die hogere temperaturen.
Zo nu is iedereen die dit leuk vindt weer een beetje op de hoogte en voel ik niet meer de druk om iets te delen, op naar een volgend project!!

5 opmerkingen:

 1. Wat fijn om weer wat van je te lezen en te zien. Mooie foto's en prachtig breiwerk!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh! wat een prachtig vest! Ik was al onder de indruk van je vestje van MadelineTosh garen; deze ziet er ook geweldig uit. Is dat niet zwaar op de naalden?
  Ik ben fan van je natuurfoto's. Altijd verstilde pracht. Kom maar op; méér!!!

  En een avond voor een shawl?? Dat is snel zeg. Mooi garen ook met de oranje gloed er over. Daar is de ontvanger vast blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om weer eens iets van je te lezen.
  En dan ook nog eens 2 mooie projecten.....je hebt niet stil gezeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, die bovenste foto!!

  BeantwoordenVerwijderen