zaterdag 3 maart 2012

Plotsklaps

Nou ja zeg na maanden en maanden is eindelijk mijn oude Blog weer online, compleet met foto's. Maar ik wil hem helemaal niet meer ben prima tevreden met deze alleen staan daar wel alle berichten op vanaf november 2006, best zonde wanneer die verloren gaan. Heb geen idee of ik ze ook kan verplaatsen, iemand anders een tip???

Maar goed vorige week een heerlijke workshop gevolgd bij dol op koken in Driesum, het was een avond met Marokkaanse gerechten, heerlijk. Samen met ons gezin en R&A werd het een fijne en zeer smakelijke avond.


Ook op brei gebied weer iets uitgevoerd, voor R een paar warme sokken en     voor L vinger loze handschoenen en een muts, fijn voor de volgende winter want
erg koud zal het nu waarschijnlijk niet meer worden. Maar goed ook want ik snak naar het voorjaar, heerlijk de zon op mijn gezicht voelen.
















3 opmerkingen:

  1. Inderdaad, prachtige sokken! Ik heb hetzelfde probleem, oude weblog weer online, maar die ik nu heb bij wordpress bevalt me beter. Geen idee of je dat kan importeren of zo...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig, wat een mooie sokken! En zo'n workshop: mmmm.

    BeantwoordenVerwijderen