zaterdag 20 augustus 2016

Happy

Struinen op Marktplaats vind ik een leuke bezigheid, zeker wanneer ik plots op onverwacht leuke dingen stuit. Ik had de zoekterm "breiwol" ingetikt en tussen alle, niet zo heel boeiende zaken, vond ik plots dit kwartetspel uit 1965. Ja ja 51 jaar jong en nog geheel compleet. Verkoper een mail gestuurd en voor een paar euro kon ik het overnemen. Vandaag viel het in de bus, geen idee wat ik ermee wil maar ik vind het zo ongelooflijk leuk al die mooie oude plaatjes, heerlijk!


Vervolgens bleek de postbode nog een verrassing bij zich te hebben waar ik nog helemaal niet op gerekend had, wat een feest ook weer.
Ik heb namelijk bij Ja Wol een Field Bag van Fringe Supply Co besteld en vandaag dus binnen gekregen in een prachtig blauwe kleur. Hij doet mij op de een of andere manier denken aan een De Waard tent, zelfde materiaal, degelijk en eenvoudig vorm gegeven waardoor ik hem zo prachtig vind. Er zit een leren lus aan waarmee je hem kunt dragen.

Er zat een goodie bag bij, heel attent en leuk omte krijgen. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn weekend goed is begonnen!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten