zondag 9 februari 2014

Herontdekking

Sokken sokken sokken, ik heb het weer helemaal te pakken het ene na het andere paar komt van de pennen. Heerlijk het gaat overal mee naartoe en wat het allemaal nog leuker maakt is dat ik Opal weer herontdekt heb. In het verleden regelmatig gebruikt maar de afgelopen jaren niet meer tot ik het een paar weken geleden weer zag bij een client op mijn werk die hiermee aan het breien was. Prachtige kleuren en meteen op vrijdag naar de markt getogen, naar Dico want die is immers importeur van dit prachtige merk.
Het was moeilijk maar ik kon mijzelf redelijk inhouden en heb slechts 2 bolletjes gekocht.Zij dragen de nemen, Kuss im regen, de onderste met het glittertje erin en het blauwe garen is vernoemd naar een vogeltje Tom- der barde wat zoveel betekend als lyrische zanger, prachtig toch.
Een bol heb ik al verwerkt tot een paar sokken voor mijzelf.Het is zo leuk en ik moest toch in de stad zijn en ja vrijdag is om de week nou eenmaal mijn vrije dag dus kan ik net zo goed even over de markt lopen.


Dit keer dragen zij de namen Dancing socks en de bol rechts Der Kleine Prins naar het kinderboek, prachtig toch.

De dancing socks zijn al een stukje onderweg.
Sinds tijden weer eens "toe-up" aan het breien, het is even wennen maar het gaat tot nu toe goed.
De kleuren zijn hier wat feller dan in werkelijkheid maar vooruit.
Wat voor sokken er gemaakt gaan worden van De Kleine Prins en de Bard weet ik nog niet maar ik heb nog even de tijd hierover na te denken. Maar nu snel weer terug naar het schaatsen!
1 opmerking:

  1. Zelf heb ik nog nooit met Opal gebreid, na het zien van die mooie namen ben ik om. Vrijdag naar de markt!

    BeantwoordenVerwijderen