dinsdag 18 oktober 2011

Wederom

Wat kun je anders dan volmondig JA zeggen wanneer je een sms krijgt met daarin de vraag 2 gedumpte katjes van een maand of 5 op te vangen. Nou ja in eerste instantie nee zeggen natuurlijk, nee wij zouden het niet meer doen, nee nee nee. Tja maar dan komen er foto's, ach gossie wat een dotjes, best groot al dus niet een paar weken, da's best ok, nee nee nee.
Nog meer foto's en echt gevonden in een park bij een sloot in the middle of nowhere. Katertjes hmm tja geen kans op jonkies, da's een voordeel. Gewoon voor de grap even wat namen verzinnen, lekkere stoere mannen namen, Willem, ja die is leuk echt een naam voor een stevige rode kater en Daan ja klinkt ook goed.
Moeten zij naar het asiel? Ach dat is zielig, nee dat niet, oh ze kunnen vanavond al komen oeps dat is snel heb niks in huis en kattenbak uitgeleend. Maar ja afwasteiltje kan ook best even als bak en voer is er ook al, nou ja laat dan maar komen, zucht!!!
MAAR WAT ZIJN ZE LEUK!!!!!!
3 opmerkingen:

  1. Ze zien er heel lief uit en ze zijn prachtig! Gefelicteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ze zijn leuk, en Prachtig! kan me er alles bij voorstellen! misschien moet je ze flink bang maken als ze naar buiten gaan, want dat is dan weer een gok! succes met je nieuwe kinders!

    BeantwoordenVerwijderen